Monipuolista taloushallinnon koulutusta

Tarjonnastamme löytyy koulutusta aina taloushallintoalan perusteista, laajempiin, yksityiskohtaisempiin koulutuksiin aihealueilta kirjanpito, tilinpäätös, konsernitilinpäätös, talousraportointi, intrastat - ja tullimenettelyt, sekä arvonlisäverotus.

Tilinpäätöstietojen päivitys ja tilinpäätöksen tekninen laadintaKirjanpitolainsäädännön muutokset aiheuttivat olennaisia muutoksia tilinpäätöksen sisältöön, esittämistapaan ja laajuuteen. Koulutuspäivän aikana käsitellään kaikki taseen ja tuloslaskelmien erien ja liitetietojen erityispiirteet sekä huomioidaan pien- ja mikroyrityksille asetettavat lieventävät tilinpäätösvaateet.

Uutta: koulutusmaksun hintaan sisältyy kouluttajan syksyllä 2017 ilmestynyt kirja: Osakeyhtiön tilinpäätösmallit ja ohjeistus (Arvo 110 € + alv.)  Osallistujille jaetaan myös kirjassa esitettyjen mallien mukaiset Excel-pohjat tilinpäätöksen laatimista varten. Koulutuspäivä on erittäin käytännönläheinen, jolloin opittuja asioita voidaan välittömästi hyödyntää oman tilinpäätöksen laatimisessa.


07. - 08.06.2018 Tilinpäätöstietojen päivitys ja tilinpäätöksen tekninen laadinta

koulutusvahti


Osakeyhtiön taloushallinto

Onko sinulle ajankohtaisia asioita osakeyhtiön tilinpäätöksen laadinta ja kirjanpidon hoitaminen? Allekirjoitatko tilinpäätöksen ja haluaisit varmistua ja ymmärtää, että siinä on esitetty oikein kaikki tarvittavat tiedot? Haluatko oppia osakeyhtiön varojenjaosta ja sen verotuksesta? Kiinnostaako sinua yritysjärjestelyt vai haluatko tietää markkinointi- ja edustuskulujen verotuksesta? Pohditko kenties mitä tulee huomioida omistajien ja yrityksen välisissä liiketoimissa vai aiheuttaako huolta se, että onko kirjanpidon dokumentaatio yleisestikään kunnossa? Tämä koulutus on tarkoitettu kirjanpitäjille, yritysjohdolle, hallituksen jäsenille ja yrittäjille sekä kaikille muille, jotka haluavat kokonaisvaltaisen näkemyksen osakeyhtiön taloudesta osakeyhtiölain, kirjanpitolain ja verotuksen näkökulmista. Koulutuksessa aiheita käsitellään käytännönläheisesti ja esimerkkien kautta.


22.-23.05.2018 Osakeyhtiön taloushallintoTutustu kaikkiin YritysAkatemian taloushallinnon koulutuksiin