Tilinpäätöstietojen päivitys ja tilinpäätöksen tekninen laadinta

31.10. - 1.11.2017 9.00 - 16.00

Perustiedot
Koulutuspaikka
Tapahtumatalo Bank, Helsinki
Lisätietoja
info@yritysakatemia.fi
Perushinta (ei sis. alv)
1090.00 € (ei sis. alv)
Aihealueet
Taloushallinto
Asiasanat
tilinpäätös
Kaupungit
Helsinki
Aihealueet
Kirjanpito
Tilinpäätös
Kuvaus
Kirjanpitolainsäädännön muutokset aiheuttivat olennaisia muutoksia tilinpäätöksen sisältöön, esittämistapaan ja laajuuteen. Koulutuspäivän aikana käsitellään kaikki taseen ja tuloslaskelmien erien ja liitetietojen erityispiirteet sekä huomioidaan pien- ja mikroyrityksille asetettavat lieventävät tilinpäätösvaateet.

Uutta: koulutusmaksun hintaan sisältyy kouluttajan syksyllä 2017 ilmestynyt kirja: Osakeyhtiön tilinpäätösmallit ja ohjeistus (Arvo 110 € + alv.)  Osallistujille jaetaan myös kirjassa esitettyjen mallien mukaiset Excel-pohjat tilinpäätöksen laatimista varten. Koulutuspäivä on erittäin käytännönläheinen, jolloin opittuja asioita voidaan välittömästi hyödyntää oman tilinpäätöksen laatimisessa.

Katso tästä koulutuksen esittelyvideo: Tilinpäätös (mp4) (57.9 MB)


Kiinnostuitko? Voit katsoa myös pidemmän Tilinpäätös -koulutusvideon, yhteistyökumppanimme MyTalentia sivuilla: MyTalentia/YritysAkatemia 

Katsoaksesi koulutusvideon, kirjaudu MyTalentiaan ja klikkaa koulutusvideo ostoskoriin. Koulutusvideo ei maksa sinulle mitään.KOULUTUKSEN MUUT PÄIVÄT:

07. - 08.06.2018 Tilinpäätöstietojen päivitys ja tilinpäätöksen tekninen laadinta
Tallenna kalenteritiedosto


Liiketoiminta kuntoon YritysAkatemian avulla


YritysAkatemia on toiminut koulutuksen järjestäjänä vuodesta 1988. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa:

  • johtamisesta
  • taloushallinnosta
  • palkkahallinnosta
  • asiakaspalvelusta
  • vuorovaikutuksesta
  • työhyvinvoinnista

   

YritysAkatemian koulutukset

Koulutustilaisuuksia järjestetään vuodessa noin 200, kurssikaupunkeina Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Seinäjoki, Turku, Tampere sekä Vaasa. Vuosittainen koulutettavien määrä on noin 4 000. Koulutuksista vastaa joukko alansa ammattilaisia.

YritysAkatemia tarjoaa lisäksi räätälöityjä koulutuspalveluja sekä toimialakohtaisia erityiskursseja, joiden kesto vaihtelee puolesta päivästä kahden päivän koulutustapahtumiin.