Kirjanpidon perusteet

25. - 26.4.2018 9.00 - 16.00

Perustiedot
Koulutuspaikka
Radisson Blu Marina Palace, Turku
Lisätietoja
info@yritysakatemia.fi
Perushinta (ei sis. alv)
800.00 € (ei sis. alv)
Aihealueet
Taloushallinto
Kaupungit
Helsinki
Tampere
Turku
Lappeenranta
Kuopio
Aihealueet
Arvonlisävero
Kirjanpito
Tilinpäätös
Kuvaus
Kirjanpito paperilla tai sähköisesti? Verkkolaskut ja verkko-ostolaskut kirjanpidossa. Mitä eroa on debetillä ja kreditillä? Tai mitä eroa on tuloslaskelmalla ja taseella? Tulot, menot, varat, velat?

Koulutuksessa käydään läpi kirjanpitolain ja -asetuksen keskeiset asiat sekä avataan käytännönläheisesti kirjanpidon logiikkaa että osakirjanpitojen, kuten osto- ja myyntireskontran, ja palkanlaskennan liittymistä kirjanpitoon.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat ymmärtää kirjanpidon perusasiat: tositteiden kirjaus, mistä luvut tulevat tuloslaskelmaan ja taseeseen, miten ALV vaikuttaa kirjanpidossa ja miten se kirjataan. Koulutus antaa valmiudet peruskirjanpidon hoitamiseen myös tilitoimistoa varten sekä auttaa ymmärtämään kirjanpidon raportteja.

Kurssi on pienryhmämuotoinen, 5 - 15 osallistujaa. 

KOULUTUKSEN MUUT PÄIVÄT:

25. - 26.04.2018 Kirjanpidon perusteet, Turku
06. - 07.06.2018 Kirjanpidon perusteet, HelsinkiTallenna kalenteritiedosto


Liiketoiminta kuntoon YritysAkatemian avulla


YritysAkatemia on toiminut koulutuksen järjestäjänä vuodesta 1988. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa:

  • johtamisesta
  • taloushallinnosta
  • palkkahallinnosta
  • asiakaspalvelusta
  • vuorovaikutuksesta
  • työhyvinvoinnista

   

YritysAkatemian koulutukset

Koulutustilaisuuksia järjestetään vuodessa noin 200, kurssikaupunkeina Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Seinäjoki, Turku, Tampere sekä Vaasa. Vuosittainen koulutettavien määrä on noin 4 000. Koulutuksista vastaa joukko alansa ammattilaisia.

YritysAkatemia tarjoaa lisäksi räätälöityjä koulutuspalveluja sekä toimialakohtaisia erityiskursseja, joiden kesto vaihtelee puolesta päivästä kahden päivän koulutustapahtumiin.