Julkisten hankintojen peruskurssi - hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset

18. - 19.9.2018 9.00 - 16.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 03.09.2018
Perustiedot
Koulutuspaikka
Scandic Simonkenttä, Helsinki
Lisätietoja
info@yritysakatemia.fi
Perushinta (ei sis. alv)
895.00 € (ei sis. alv)
Kaupungit
Helsinki
Tampere
Kuopio
Aihealueet
Sopimusoikeus
Kuvaus
Kuuluuko työhösi julkisia hankintoja ja kilpailuttamista? Hankintalaki uudistui kokonaan vuoden 2017 alussa. Onko uuden hankintalain sisältö selvillä?

Tällä kahden päivän hankintatoimen peruskurssilla käsitellään hankintaprosessi A:sta Ö:hön uuden hankintalain mukaisesti. Etenemme koko prosessin läpi hankinnan suunnittelusta sopimuksen tekemiseen. Kurssi on käytännönläheinen ja sisältää runsaasti hankkijan työssä tarvittavaa malliasiakirjamateriaalia.

Tule ottamaan hyvien hankintojen tekemisen perusasiat haltuun selkeälle ja suositulle kurssillemme!

Kurssin sisältö

Ensimmäisenä päivänä keskitytään hankinnan suunnitteluun, hankinnasta ilmoittamiseen ja tarjouspyyntöön. Koulutuksen toisena päivänä keskitytään erityisesti tarjousten käsittelyyn, hankintapäätöksen tekemiseen ja muutoksenhakukeinoihin. Iltapäivän sopimusosuus sisältää hankintasopimuksen tärkeimmät kohdat, ja samalla annamme käytännöllisiä ohjeita hyvän hankintasopimuksen laatimiseen. Lisäksi perehdytään yleisten sopimusehtojen käyttämiseen.

Koulutuksen aikana esitetään runsaasti kilpailutuskäytäntöihin ja oikeustapauksiin perustuvia esimerkkejä.

Osallistujat saavat myös runsaasti hankintaprosessin malliasiakirjoja, mm. hankinnan suunnittelutaulukko tietopyyntö tarjouspyyntömalli ml. sopimusmalli hankintapäätös

Hyödyt osallistujille

Koulutuksen tuloksena osallistujilla on työkalut hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön tekemiseen avoimella ja rajoitetulla menettelyllä sekä valmius tehdä hankintasopimuksia. Hän myös tunnistaa hankintaprosessin suurimmat sudenkuopat.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi soveltuu erityisesti hankintojen perusasioita opetteleville, mutta myös tietojensa päivittäjille sekä kaikille käytännön ohjeita hankintatoimessa tarvitseville. Kurssi soveltuu sekä hankkijoille että tarjoajille. Asiat käsitellään enimmäkseen hankintayksikön näkökulmasta. Kurssi on hyödyllinen tarjoajille, jotka haluavat ymmärtää julkisten hankintojen pelisäännöt tilaajanäkökulmasta.


Tilaisuuden järjestäjänä toimii PTCServices Oy, joka hoitaa käytännön järjestelyt ja laskutuksen.


KOULUTUKSEN MUUT PÄIVÄT:

16.-17.05.2018 Julkisten hankintojen peruskurssi - hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset, Helsinki
13.-14.06.2018 Julkisten hankintojen peruskurssi - hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset, HelsinkiTallenna kalenteritiedosto