Älykäs tilinpäätösanalyysi - miten tunnistan kriisiyrityksen ennen muita

22.03.2018 9.00 - 16.00

Perustiedot
Koulutuspaikka
Radisson Blu Seaside, Helsinki
Lisätietoja
info@yritysakatemia.fi
Perushinta (ei sis. alv)
590.00 € (ei sis. alv)
Aihealueet
Taloushallinto
Johtaminen
Kaupungit
Helsinki
Aihealueet
Tilinpäätös
Kuvaus
Taloudellisiin vaikeuksiin ajautunut yritys aiheuttaa tappioita kaikille sidosryhmille – omistajille/sijoittajille, luotonantajille, tavaratoimittajille/yhteistyökumppaneille ja myös työntekijöille ja verottajalle. Jos havaitset kriisiytymisen ennen muita, niin ehdit ehkä pelastaa omat saatavasi/sijoituksesi ennen yrityksen maksukyvyttömyyttä. Aina kannattaa tutkia etukäteen taloudellisten panostusten riskit. Sijoittajaguru Warren Buffett sanoi yksinkertaistaen, että sijoitustoiminnassa tarvitaan vain kahta sääntöä. Sääntö1: Älä koskaan menetä rahaa. Sääntö 2: Älä koskaan unohda sääntöä 1.

Koulutuksessa analysoimme todellisten yritysten tilinpäätöksiä (koulutusaineistossa on noin sadan yrityksen tilinpäätökset)  P- Analyzer Graafinen Tunnusluku –, Arvo- ja Kassakriisinalyysi- ohjelmistolla, jonka saat henkilökohtaiseen käyttöösi koulutuksen jälkeen. Ohjelmiston tarkka kuvaus on osoitteessa www.sbb.fi.

Opetusta on helpompi seurata, jos tuloslaskelma ja tase ovat entuudestaan tuttuja. Tämä sopii hyvin ”Miten tulkitsen tasetta ja tuloslaskelmaa” ja ”Talouden perusteet” jatkokurssiksi!

KOULUTUKSEN MUUT PÄIVÄT:

12.06.2018 Älykäs tilinpäätösanalyysi
23.10.2018 Älykäs tilinpäätösanalyysi
08.01.2019 Älykäs tilinpäätösanalyysi
16.04.2019 Älykäs tilinpäätösanalyysi


Tallenna kalenteritiedosto