Yrityksesi tulliasiat kuntoon

18.09.2018 9.00 - 12.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 04.09.2018 (18 paikkaa jäljellä)
Perustiedot
Koulutuspaikka
Radisson Blu Seaside, Helsinki
Lisätietoja
info@yritysakatemia.fi
Perushinta (ei sis. alv)
390.00 € (ei sis. alv)
Aihealueet
Taloushallinto
Kaupungit
Helsinki
Aihealueet
Tullilainsäädäntö
Kuvaus
Tulliasioihin liittyvien kysymysten tehokas hallinta on entistä olennaisempaa kilpailuedun varmistamiseksi vientiä ja tuontia harjoittaville yrityksille.

YritysAkatemian käytännönläheinen puolen päivän seminaari antaa vankat valmiudet tullimenettelyjen ja tulliverotuksen suunnitteluun niin viennissä kuin tuonnissa.  Kouluttajina toimii KPMG:n Matti Alpua, jolla on monipuolinen kokemus kansainvälisen kaupan tulliasioista.

Koulutuksessa käydään kattavasti läpi vienti- ja tuontimenettelyjen ja verotuksen keskeisiä osa-alueita kuten esim. vientitullausta, tullausarvoa, alkuperäkysymyksiä ja tariffointia. Kuulet myös EU:n uuden tullilainsäädännön kehityksestä ja viimeaikaisista kokemuksista sekä valtuutetun talouden toimijan eli AEO:n merkityksestä tulevaisuudessa ja tavaroiden maahantuonnin arvonlisäverotuksen siirrosta verohallinnolle 1.1.2018 - ketä muutos koskee, ketä ei?

Koulutus sopii yritysten vientimyynnistä, ostopuolesta ja verotuksesta vastaaville sekä logistiikan ja taloushallinnon henkilöstölle.

KOULUTUKSEN MUUT PÄIVÄT:

18.09.2018 Yrityksesi tulliasiat kuntoon
Tallenna kalenteritiedosto