Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus

25.10.2017 9.00 - 12.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.10.2017 (7 paikkaa jäljellä)
Perustiedot
Koulutuspaikka
Crowne Plaza Helsinki, Helsinki
Lisätietoja
info@yritysakatemia.fi
Perushinta (ei sis. alv)
350.00 € (ei sis. alv)
Kaupungit
Helsinki
Tampere
Turku
Rovaniemi
Jyväskylä
Lappeenranta
Vaasa
Oulu
Joensuu
Kuopio
Seinäjoki
Aihealueet
Sopimusoikeus
Kaupungit
Pori
Mikkeli
Kouvola
Kuvaus
EU:n tietosuoja-asetus on tietosuojalainsäädännön suurin uudistus 20 vuoteen. Asetusta tulee soveltaa jo 25.5.2018 lukien. Oikeusministeriön asettama työryhmä on mietinnössään 21.6.2017 ehdottanut, että nykyinen henkilötietolaki kumottaisiin ja tilalle säädettäisiin uusi henkilötietojen suojaa koskeva yleislaki, tietosuojalaki, jolla täsmennetään ja täydennetään yleistä tietosuoja-asetusta. Tietosuojalailla säädettäisiin kansallisesta valvontaviranomaisesta, oikeusturvasta ja seuraamuksista sekä joistakin tietojenkäsittelyn erityistilanteista.

Asetuksesta seuraa rekisterinpitäjille ja henkilötietoja käsitteleville tahoille uusia velvollisuuksia ja vastuita. Tulevia uudistuksia on muun muassa rekisteröityjen oikeuksien vahvistuminen, riskiperusteinen lähestymistapa, tietoturvaloukkauksista ilmoittaminen ja rekisterinpitäjälle asetettu tilivelvollisuus sekä merkittävät hallinnolliset sakot. Asetus velvoittaa lisäksi tiettyjä organisaatioita nimittämään tietosuojavastaavan.

Miten asetus muuttaa henkilötietojen käsittelyä? Mitä uusia velvollisuuksia rekisterinpitäjälle ja palveluntarjoajalle asetetaan? Tervetuloa kuulemaan henkilötietojen käsittelyä koskevista muutoksista sekä siitä miten muutoksiin on syytä valmistautua!

KOULUTUKSEN MUUT PÄIVÄT:

25.10.2017 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Helsinki
01.11.2017 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Jyväskylä
02.11.2017 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Kuopio
23.11.2017 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Helsinki
30.11.2017 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Vaasa
01.12.2017 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Tampere
08.12.2017 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Lappeenranta
19.12.2017 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Helsinki
11.01.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Turku
25.01.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus, Helsinki
08.02.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Seinäjoki
15.02.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Oulu
21.02.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Jyväskylä
22.02.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Kuopio
08.03.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Helsinki
14.03.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Tampere
21.03.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Kouvola
22.03.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Mikkeli
05.04.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Helsinki
11.04.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Turku
12.04.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Pori
18.04.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Lappeenranta
19.04.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Joensuu
26.04.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Rovaniemi
03.05.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Helsinki
08.05.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Tampere
24.05.2018 Uusi tietosuoja-asetus - tietosuojasääntelyn uudistus , Helsinki


Tallenna kalenteritiedosto