Hankintalaki

Hankintalain koulutuksia mm. Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Fiksumpia hankintoja ja parempia käytäntöjä - hyödynnä hankintalain mahdollisuudet!

Suomessa tehdään julkisia hankintoja useilla kymmenillä miljardeilla euroilla vuosittain, mutta minkälaisia? Osaavatko tilaajat ja tarjoajat hyödyntää hankintalain mahdollisuuksia? Tule jakamaan kokemuksia ja kuulemaan parhaat vinkit fiksuihin hankintoihin ja hyviin käytäntöihin kokeneiden kouluttajiemme opastuksella! Aamupäivän aikana keskustellaan hankintojen strategisesta ohjauksesta ja arvoista, paikallisuuden huomioimisesta sekä sosiaalisista ja ympäristönäkökohdista. Lisäksi koulutuksessa jaetaan parhaita käytäntöjä markkinakartoituksen ja uuden neuvottelumenettelyn järjestämiseen. Tervetuloa!


12.06.2018 Fiksumpia hankintoja ja parempia käytäntöjä - hyödynnä hankintalain mahdollisuudet!


11.09.2018 Fiksumpia hankintoja ja parempia käytäntöjä - hyödynnä hankintalain mahdollisuudet!

Innovatiiviset julkiset hankinnat – mitä ne ovat?

Koulutuksessa käsitellään 1.1.2017 voimaan tulleiden hankintalakien* mukaisia innovatiivisia hankintoja kokonaan uudenlaisena hankintakulttuurina, jonka kautta edistetään innovaatioita julkisissa hankinnoissa.

Innovatiivisissa julkisissa hankinnoissa on kyse parhaiden osaajien tuomisessa yhteen ratkaisemaan uusilla keinoilla asiakkaiden ja loppukäyttäjien tarpeita.  - Tervetuloa mukaan!

16.05.2018 Innovatiiviset julkiset hankinnat – mitä ne ovat?Julkiset hankinnat – tarjoajana julkisissa hankinnoissa

Ota hankintalaki haltuun ja varmista menestymismahdollisuutesi julkisissa hankinnoissa! 

 

Hankintalaki uudistui vuoden 2017 alussa ja antaa tarjoajalle entistä enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa kilpailutusten kohteisiin ja kulkuun. Koulutuksessa käymme läpi tarjouksen laatimisen keskeiset vaiheet käytännönläheisten esimerkkien ja oikeustapausten avulla. Saat käytännön ohjeita osallistumishakemuksen ja tarjouksen tekemiseen ja siihen, miten voit välttää tarjoajien tavallisimmat virheet.


Aika ja paikka

29.05.2018 Julkiset hankinnat - tarjouksen laatiminen, Helsinki

25.09.2018 Julkiset hankinnat - tarjouksen laatiminen, Helsinki